Anlık Bildirim

Samsung eski akıllı saatlerine, Galaxy Watch Active'in özelliklerini getirdi

Samsung, yeni Galaxy Watch Active'in özelliklerinin çoğunu eski cihazlara taşıyan Galaxy Watch, Gear S3 ve Gear Sport için yeni bir güncelleme yayınladı. İşte cihazlara gelen yenilikler.
Samsung'un en yeni yazılım özelliklerini bileğinizde taşımak için, şirketin son olarak piyasaya sürdüğü akıllı saat Galaxy Watch Active modelini almak zorunda değilsiniz.  Şirket, Active'in One UI arayüzünü, sağlık özelliklerini ve diğer optimizasyonlarını Galaxy Watch , Gear S3 ve Gear Sport'a getiren bir güncelleme yayınladı.

Kullanıcıları memnun edecek yenilikler

Cihazlar artık, en yeni Samsung Galaxy akıllı telefonlardaki One UI arayüzü eşleşen daha kolay ve canlı bir arayüze sahip olacaklar. Yeni güncelleme sonrasında akıllı saatlere daha fazla kontrol seçeneklerinin yanında, saati dokunarak uyandırma, iyi geceler modu ve günlük brifing sıklığının ayarlanması gibi özelliklerin eklendiği de belirtilmiş. Sağlık tarafında ise şimdi hem Samsung Health uygulaması hem de widget ile daha hızlı ve basit bir egzersiz izlemesine sahip olacaksınız.
Ayrıca açık havada yüzme aktivitelerinizi de takip edebilmeniz artık mümkün. Ortalamanızı yaş grubunuzla karşılaştıran Apple Watch tarzı yüksek kalp atış hızı uyarıları ve daha ayrıntılı uyku izleme özellikleri de güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulmuş durumda. Bunun yanında ise arka plan uygulamalarını kapatan ve ayarları değiştiren bir agresif hafıza yönetimi sayesinde batarya performansının da artacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5825 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim