Anlık Bildirim

Samsung, iPhone 4S'e karşı Japonya ve Avustralya'da harekete geçti

Teknoloji dünyasının iki önemli ismi, Apple ve Samsung arasındaki patent savaşında yeni cepheler açılmaya devam ediyor.Apple'ın iPhone 4S'in lansmanını gerçekleştirip satışa sunmasını takiben Fransa ve İtalya'da iPhone 4S'in satışının engellenmesini talep eden Samsung, Japonya ve Avustralya'da da benzer bir talep ile adli makamlara başvurdu.

The Wall Street Journal'ın haberine göre Japonya'da Tokya Bölge Mahkemesi ve Avustralya'da Yeni Güney Galler Dairesi'ne başvurarak iPhone 4S'in (ve iPhone 4'ü de etkileyecektir) yasaklanmasını talep eden Samsung'un basın sözcülerinden James Chung, yaptığı açıklamada Apple'a karşı ataklarının başladığını dile getirdi.

Bilindiği üzere kısa bir süre önce Samsung, Fransa ve İtalya'da iPhone 4S'in yasaklanması için harekete geçmiş, Hollanda'da ise Apple ürünlerinin yasaklanması için yaptığı talep reddedilmişti. Savaşın Avustralya ayağında ise Apple'ın Galaxy Tab 10.1'in satışına ihtiyati tedbir talebi, adli makamlarca haklı bulunarak cihazın mahkeme sonuçlanıncaya kadar satışına yasak getirilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16755 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy ve
3 etiket daha iphone 4s Apple iPhone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim