Anlık Bildirim

Samsung şimdi de yangın söndüren vazo üretiyor

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, bu kez teknolojik bir cihazla değil, yangın söndürmek için ürettiği bir vazo ile gündemde. Bu ilginç ürünün tüm detayları haberimizde.
Teknoloji devi Samsung bu kezi bambaşka bir konu karşımızda. Güney Koreli devin alt şirketi olan Cheil Worldwide tarafından üretilen bir vazo ile evlerde aniden çıkabilecek olan yangınların büyümesi, pratik bir şekilde engellenebiliyor.

Evlerde yangın söndürcü zorunlu

Firevase, kelimenin tam anlamıyla el bombası mantığıyla tasarlanmış bir ürün. İçi potasyum karbonatla doldurulmuş bu vazonun küçük bir kısmı ise çiçekler için su konulabilmesi için ayrılmış. Evin çeşitli yerlerine konulabilecek bu vazoların kullanımı ise çok basit. Yapılması gereken tek şey, vazoyu olabildiğince hızlı bir şekilde yangının çıktığı bölgeye fırlatmak.

Güney Kore'deki evlerde yangın söndürücülerin kullanılmasını teşvik etmek için tasarlanan Firevase, şimdilik 100 bin adet üretildi ve 200 bin adet daha üretilecek. Zira 2017'den beri evlerde yangın söndürücülerin zorunlu olmasına karşın, hanelerin yüzde 40'ı bu yasaya henüz uymuyor. Bu ürünün hem pratik olması hem de süs eşyası olarak kullanılabilmesi ise en büyük avantajı. Tabii ki Firevase'in bir yangın söndürücünün yerini tutmayacağını da söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7498 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
firevase, vazo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim