Anlık Bildirim

Instagram'ın yeni adı Instagram From Facebook oluyor

Facebook bünyesinde olan sosyal medya platformu Instagram'ın, yeniden markalaşma çalışmaları adı altında isminin Instagram From Facebook olarak değiştirileceği belirtiliyor.
Facebook'un sahip olduğu sosyal medya platformlarından Instagram, yeniden markalaşma çalışmaları sonucunda artık Instagram From Facebook olarak adlandırılacak. Bu gelişmeyi ortaya çıkaran ise tersine mühendislik yapan Jane Manchun Wong oldu.

WhatsApp, Instagram ve Facebook birleşecek

Twitter hesabından bir gönderi paylaşan Wong, uygulamanın alt kısmında Instagram from Facebook ibaresi bulunan bir ekran görüntüsü paylaşarak, Instagram adına Facebook'un da entegre edileceğini ve bundan böyle sosyal medya platformunun adının Instagram From Facebook olacağını iddia etti. Bu kararın nedeni ise, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in WhatsApp, Instagram ve Facebook'u aynı platformda birleştirme planları olarak gösteriliyor.

Bu birleştirilmiş platform 2.6 milyardan fazla kişinden oluşan kolektif bir kullanıcı tabanına sahip olacak. Zuckerberg bu proje ile kullanıcıların uygulamalar arasında karşılıklı olarak iletişim kurmalarına olanak sağlamak istiyor. Konuyla ilgili olarak henüz Facebook ve Instagram'dan resmi bir açıklama gelmediğini de belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8869 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, instagram ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim