Anlık Bildirim

Samsung ve LG, OLED teknolojileri konusundaki anlaşmazlıklarını halletmeye başladı

Samsung ve LG, OLED teknolojileri konusundaki anlaşmazlıklarını halletmeye başladı
Hatırlayacağınız üzere, Samsung ve LG geride bıraktığımız yılın eylül ayında OLED teknolojileri konusundaki anlaşmazlıklarını mahkemeye taşımışlardı. Mahkeme sürecinde Samsung, OLED teknolojisine ve şirkete ait birtakım önemli sırların LG tarafından sızdırıldığını iddia etmişti. LG ise, Samsung tarafından yöneltilen bu suçlamaları reddederek Samsung'un Almanya'da çalınan OLED ekranlarını gündeme getirmek için böyle bir adım attığını iddia etmişti.

Samsung ve LG arasında mahkemede yaşanan tüm bu olayların ardından, Güney Kore hükümeti duruma müdahale etmiş ve tarafları anlaşma masasına oturmaya ikna etmişti. Anlaşma masasından gelen son haberlere göre Samsung, OLED teknolojilerini kullandığını iddia ettiği LG ürünleri için satış yasağı talebinden; LG ise, Samsung'un Galaxy serisi bazı telefon ve tabletleri hakkındaki satış yasağı talebinden vazgeçti.

Anlaşma masasından gelen bu yeni haberlerle birlikte Güney Kore hükümetinin tarafları çözüme ulaştırmak adına atmış olduğu adımın işe yaradığı görülürken, bu süreçte ne gibi gelişmeler yaşanacağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim