Anlık Bildirim

Samsung ve LG, OLED teknolojileri konusundaki anlaşmazlıklarını mahkeme dışında halledecek

Samsung ve LG, OLED teknolojileri konusundaki anlaşmazlıklarını mahkeme dışında halledecek
Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz yılın eylül ayında Samsung ve LG arasında OLED teknolojileri konusunda mahkemeye kadar uzanan bir gerginlik yaşanmıştı. Samsung, kendi elemanlarının LG tarafından önemli mevkilere getirilme vaadiyle OLED teknolojisini ve şirket sırlarını sızdırdığını iddia etmişti. LG ise, bu iddiaları reddederek Samsung'un Almanya'da çalınan OLED ekranlarını gündeme getirmek için böyle bir iddiada bulunduğunu dile getirmiş ve kendini savunmuştu.

Samsung ve LG arasında mahkeme salonlarında yaşanan bu olayların ardından taraflar çözüm için mahkeme salonları dışında bir uzlaşma sürecine girmeyi kararlaştırmış durumda. Taraflar arasındaki bu önemli adımda Güney Kore hükümetinin önemli bir rol oynadığı belirtilirken, hükümetten bir bakanın LG Display ve Samsung Display CEO'ları ile bir araya gelerek onları mahkeme dışında görüşmeye ikna ettiği ifade ediliyor.

Güney Kore hükümetinin girişimleriyle aralarındaki sorunları mahkeme dışında halletmek için anlaşma masasına oturan tarafların nasıl bir sonuca varacağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
895 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, OLED ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim