Anlık Bildirim

Son günlerde Samsung ve LG tarafında amiral gemileri için yaptıkları yeni hamleler gözden kaçmıyor. Samsung’un Galaxy S8 serisi için pembe altın renk seçeneğini çıkaracağı iddiasının ardından LG’nin de G6 için iki yeni versiyon düşündüğü gündeme gelmişti. Uzmanlar bunu tek bir nedene bağlıyor.

Hareketlilik başladı

The Inverstor tarafından yapılan açıklamaya göre Samsung ve LG, sonbahar döneminde piyasaya çıkacak iddialı iPhone 8 modeli için tedbir alıyor. Tüketici tarafından büyük beğeni toplayacağı ve 60-80 milyon arasında sipariş alacağı tahmin edilen iPhone 8 şimdiden rakiplerini düşündürmeye başladı.

Çok ince çerçevelere sahip OLED ekran barındıracağı ifade edilen modelde daha hızlı Apple A11 yonga seti yer alacak. Şimdiye kadar en üretilen en iyi iPhone olması beklenen model şimdiden büyük yankı uyandırmış durumda.

Yeni iPhone piyasaya çıktığında muhtemelen ilk etapta Galaxy S8 ve LG G6 modelleri onu karşılayacak. Bu telefonlar piyasaya çıkalı uzun zaman oldu bu bakımdan bir yenilenme şart. Galaxy S8 için yeni renk seçenekleri, LG G6 için daha fazla depolama ve kablosuz şarj özellikleri barındıran versiyonlar bu yenilenmeyi sağlayabilecek.

Aslında iPhone modellerinin sonbahar döneminde tanıtılması ilk dalga Android amiral gemi modelleri için geniş bir alanın ortaya çıkmasını sağlıyor. Üreticiler bu dönemde biraz daha rahat hareket ediyor. Yılın ilk çeyreğinde Android tarafının oldukça boş geçmesi ise Apple’ın işine yarıyor ve rekor satışlar yapıyor. Bu bakımdan üreticilerin her zaman aksiyon alabilecek kadar geniş hareket alanı bulunuyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13866 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, lg g6 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim