Anlık Bildirim

Samsung'dan Galaxy S5 öncesinde Galaxy J geldi

Samsung'dan Galaxy S5 öncesinde Galaxy J geldi
Galaxy S5 için hazırlıklarını sürdüren Samsung, Galaxy S4'ün güncellenmiş versiyonu olarak değerlendirebileceğimiz Galaxy J modelini farklı ülkelerde kullanıma sunmaya devam ediyor. Japonya ile başlayan serüvenine 9 Aralık'ta Tayvan ile devam edecek Galaxy J, sahip olduğu donanım ile Galaxy S4'ten sonra çıkan üst seviye telefonlara karşı konumlandırılacak.
Yılın ilk yarısında çıkan Galaxy S4, o dönem için sınıfındaki en güçlü telefon olmayı başarırken, son aylarda piyasaya sürülen Snapdragon 800 işlemcili LG G2 ve Sony Xperia Z1 gibi modellere karşı zayıf kalmıştı. Galaxy J ise Galaxy S4 tasarımında Galaxy Note 3 ile benzer donanım özelliklerinii paylaşan çok daha güçlü bir telefon. Snapdragon 800 işlemci ve 3GB RAM ile, aynı işlemciye sahip rakip telefonlardan daha fazlasını sunan Galaxy J, diğer özellikleri açısındansa Galaxy S4 ile aynı çizgide yer alıyor.
5-inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana, optik görüntü sabitleme özellikli 13.2MP çözünürlüğünde kameraya , 2600mAh kapasiteli çıkartılabilir pile, 32GB dahili depolama kapasitesine ve microSD kart slotuna sahip olan Galaxy J, Samsung cephesinde Galaxy S5 öncesinde beklentileri arttıran bir telefon olarak dikkat çekiyor. Fiyatı hakkında net bir bilgi olmayan Galaxy J'nin Avrupa ve Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise şu an için bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12821 kez okundu.
121 kişi, toplam 131 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
3gb ram, galaxy s5 ve
2 etiket daha Samsung erdi özüağ
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim