Anlık Bildirim

Samsung’dan yeni PRO Endurance hafıza kartları

Hafıza kartlarında dayanıklılık arıyorsanız Samsung’un yeni PRO Endurance serisi sizler için geliyor. 3 farklı kapasite ile zorlu ortam şartlarında kartları kullanabilmeniz mümkün.

SSD tarafında yeni EVO ve PRO serilerini piyasaya süren Samsung, mobil tarafta da hareketli. Firma dayanıklılığa odaklandığı yeni PRO Endurance serisi microSD kartlarını satışa çıkardı.

Samsung PRO Endurance özellikleri ve fiyatı

Yeni hafıza kartları PRO EVO serisine göre 25 kat daha fazla dayanıklılık sunuyor. -25 derece ile 85 derece arasında sıcaklıklarda çalışabilen hafıza kartları ayrıca IPX7 ile suya karşı da dayanıklı. Yine X-Ray ışınlarına ve manyetik ortamlara karşı da koruma sunuyor.

Yeni seride yazma hızları 30MB/s seviyesine, okuma hızları da 100MB/s seviyesine ulaşıyor. UHS-I Speed Class 1 ve Class 10 standardını destekleyen kartlar 3 farklı kapasite seçeneği ile gelecek.

Kartlardan 32GB kapasiteli olanı 25$, 64GB kapasiteli olanı 45$, 128GB kapasiteli olanı ise 90$ şeklinde fiyatlandırılmış. Sırayla 2, 3 ve 5 yıl garanti mevcut. Kartların kapasitesine göre hızlar ve dayanıklılık oranları da değişiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim