Anlık Bildirim

Samsung'un 11.8 inçlik retina ekranlı tablet bilgisayarı resmi dökümanlar tarafından onaylandı


Kaliforniya'nın San Jose şehrinde dün başlayan Apple - Samsung davası, şirketlere ait çeşitli verileri gün yüzüne çıkardı. Son olarak The Verge tarafından yayınlanan yeni dökümanlar, Güney Koreli üreticinin retina ekranlı bir tablet bilgisayar hazırladığını resmen onayladı.
İlk olarak BGR sitesinin gündeme getirdiği tabletin 11.8 inç büyüklüğünde WQXGA (2560 x 1600 piksel) çözünürlüklü bir ekrana sahip olduğu iddia edilmişti. Mobil Dünya Kongresi 2012'de resmiyet kazanması beklenen cihaz, yılın ilk yarısında çıkış yapmadı. Üstelik bu zaman diliminde üst segmentte konumlanan bir başka aygıt da tanıtılmadı.
Dünyanın en büyük panel üreticilerinden Samsung, Apple'ın 2048 x 1536 piksel çözünürlüklü üçüncü nesil iPad'i için dahi ekran tedarik ederken kendi ürün portföyünde tüketicileri için halen böyle bir çözüm sunmaması kafa karıştırıcıydı. Nihayet 2012'de retina ekranlı bir Samsung tabletinin çıkış yapacağı mahkemede sunulan yol haritaları aracılığıyla neredeyse kesinleşti.
P10 kod adıyla listelenen tablet, Wi-Fi ve 4G LTE iletişim teknolojisini destekleyecek. Resmi tanıtımın 15 Ağustos tarihli New York'taki etkinlikte ya da 30 Ağustos'ta düzenlenecek IFA 2012 kapsamındaki basın duyurusunda gerçekleştirilmesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11211 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, p10 ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim