Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy Note 8 modeli ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı


Samsung'un Note ailesine eklemesi beklenen yeni tableti ile ilgili bugüne kadar farklı kaynaklardan iddialar ve benchmark sonuçları ortaya atılmıştı. Sammobile tarafından bugün yeni detaylar paylaşıldı.

Sammobile'ın firmaya yakın kaynaklara dayandırdığı bilgilere ve yeni GLBenchmark sonuçlarına göre Kona kod adlı yeni Note tableti Galaxy Note 8 şeklinde adlandırılacak. Daha önce cihazın Note 7 veya Note 8 şeklinde isimlendirileceği belirtilmiş ve ekran boyutu hakkında kesin bilgiler elde edilememişti.

Model 8 inçlik TFT Super Clear LCD ekrana ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Modelin WiFi versiyonu GT-N5110 iken 3G+WiFi versiyonu GT-N5100 model numarasına sahip. Modelin iPad mini ile doğrudan rekabete gireceği için fiyatının da makul bir seviyede olacağı belirtiliyor.

Benchmark sonuçlarına göre 1.6GHz saat hızında çalışan ve Exynos 4 Quad olduğu tahmin edilen işlemci, 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 32GB'a kadar microSD desteği, 5MP çözünürlükte arka/1.3MP çözünürlükte ön kamera, 4600mAh batarya, WiFi, Bluetooth 4.0, A-GPS, USB 2.0 girişi, 7.95mm kalınlık, 330gr ağırlık, Android 4.2 işletim sistemi şeklinde diğer özellikleri mevcut.

Samsung'un yeni modelini MWC 2013 etkinliğinde resmi olarak lanse etmesi bekleniyor. Şimdilik modelle ilgili resmi bir teyit yok ancak bir süredir internete sızan model odaklı bilgiler, tanıtılma ihtimalini yükseltiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1007 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim