Anlık Bildirim

Geçen yıl tablet pazarında model sayısını azaltmasına rağmen son çeyrek satışlarında artış yaşayan Samsung, bu yıl da az ama öz sayıda tablet modeli ile pazarda yer alacak. Galaxy Tab S serisinin yeni nesli olduğu düşünülen iki yeni tablet modelinin izlerine, Zauba kargo veritabanında rastlandı.

Hindistan'a test amacıyla gönderildiği anlaşılan iki yeni tablet prototipi, SM-T719 ve SM-T813 model numaralarına sahip. T7xx ve T8xx model numaraları Galaxy Tab S serisi tarafından kullanılıyor. Muhtemelen ya biraz daha elden geçirilmiş Galaxy Tab S2 versiyonu ya da tamamen yeni Galaxy Tab S3 serisi söz konusu.


Modeller geçen hafta testlere gönderildiği için en erken yaz aylarına doğru piyasaya çıkacağı düşünülüyor. 8 inçlik olan modelin birim fiyatı 204$ iken, 9.7 inçlik modelin birim fiyatı ise 255$ olarak belirlenmiş. Bu fiyatlar nihai değil ve satışa çıkacağı zaman değişecektir. 

Galaxy Tab S serisinin yeni modellerinde, Samsung'un Exynos 7420 yonga seti ve 4GB LPDDR4 RAM takviyesi yapacağı düşünülüyor. Ayrıca batarya konusunda da iyileştirme söz konusu olabilir. Galaxy Tab S serisi, sektörün en ince tablet modellerinden bazılarına ev sahipliği yaptığı için tüketici tarafından da ilgi görüyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim