Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 ile ilgili bilgiler, bu kez çalışanlardan

Artık pek çok farklı kaynaktan Samsung Galaxy S7 serisi ile iddialar duymaya başladı. Yeni modelleri az çok şekillendiren bu iddialara, şimdi çalışanlar da dahil oluyor.

Artık tanıtılmasına çok kısa bir süre kalan Samsung'un yeni amiral gemi serisi Galaxy S7 için iddialar da giderek yoğunlaşıyor. Sızıntılar, kargo veritabanları, benchmark skorları derken şimdi de çalışanların ifadelerine rastlamaya başladık. Yeni iddialar da geçmiştekileri destekler nitelikte.

Güney Koreli Naver'in çalışanlara dayandırdığı haberine göre, Galaxy S7 serisinde siyah kasa rengi benimseniyor. Metal çerçeve ve cam kaplama kombinasyonunu devam ettirecek modelin siyah rengi, kullanıcıya biraz daha premium hava katacak. Bugüne kadar lansman teması daha çok açık renkler üzerine inşa ediliyor ve daha yumuşak bir hava oluşturuluyordu. Bu kez, lansman temasında da siyah renge atıf olacak. 

Diğer taraftan, kamera konusunda da ilginç bir gelişme var. Çalışanlar, arka kamera sensörünün artık kasa içerisine gömüldüğünü ve eskisi gibi çıkıntı yapmayacağını belirtiyor. Son dönemde gerek iPhone 6/6S olsun gerek Galaxy S6 ve Note 5 modelleri olsun, arka kamera yuvası biraz çıkıntı yapıyordu. Bu da, tüketici tarafında hoş karşılanmıyordu.


Arka kamera daha önce de belirtildiği gibi 12MP çözünürlüğünde. Samsung, piksel diziliminde yaptığı çeşitli optimizasyonlarla daha fazla ışık girişi sağlıyor ve karanlık ortamlarda en iyi performans elde ediliyor. Samsung, muhtemelen bu teknolojiyi BRITECELL olarak pazarlayacak. 

Son olarak serinin microSD desteği sunacağı ve su geçirmez yapıda olacağı da gündemde. Geçen yıl Galaxy S6 ve Galaxy Note 5 amiral gemi modellerinde microSD yuvasının olmaması büyük eleştirilere sebebiyet vermişti. Samsung'un bu yüzden karar değiştirdiği sıkça iddialarda kendisine yer buluyor. Sadece Galaxy S7 değil, Galaxy Note 6 modelinde de microSD desteğinin tekrar geri gelecek olması muhtemel. 

Ekran boyutu konusunda ise iddialar iki farklı ekran boyutuna odaklanıyor. Galaxy S7 modelinde 5.1 inçlik 2K ekran, Galaxy S7 Edge modelinde de 5.5 inçlik 2K ekran boyutu kullanılacak. Hintli Zauba kargo veritabanında da, bu iki ekran boyutuna rastlanmıştı. Bu bakımdan, üçüncü bir cihaz pek mümkün görünmüyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6913 kez okundu.
16 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim