Anlık Bildirim

Samsung'un yeni 15" notebookları 13" MacBook'tan daha hafif

Samsung, Notebook 9 ile piyasada boyut küçülmesine rağmen performans konusunda hala rekabetçi olunabileceğini göstererek önemli bir ilke imza atmıştı. Şimdi ise yeni modelleri tanıtıldı.
 Samsung'un boyu küçük, performansı büyük notebook serisi Notebook 9 güncelleniyor. Yeni Macbook'tan biraz daha ağır olan laptoplar hafiflikleriyle de ön plana çıkıyor.

9 Serisi yeni notebooklar

13 inç ve 15 inç boyutunda tanıtılan yeni laptopların 13 inç modeli yalnız 816 gram ağırlığında. 15 inç olan model ise 985 gram ağırlığında. Boyutları ve donanımları düşünüldüğünde oldukça hafif kalan yeni laptopları kıyaslayacak olursak Apple'ın güncel 12 inç MacBook'u 908 gram ağırlığında. 15 inçlik yeni Samsung 9 serisi notebook 12 inçlik MacBook'tan sadece 77 gram daha ağırken 13 inçlik model, Macbook'tan 92 gram daha hafif. Diğer taraftan 13" MacBook Pro ise 1,37 kg ağırlığında. Bu bağlamda arada 400 grama yakın bir fark oluşuyor. a
 7.nesil Core i5 ve Core i7 işlemcilerle güncellenen laptoplar 16GB'a kadar ram seçeneklerine sahip. 256GB'a kadar SSD depolama birimi seçeneği sunan bilgisayarların tasarımı önceki nesle göre biraz daha küçültülmüş durumda. Pil ömrü merak edilen laptopların 7 saat pil ömrü sunduğu Samsung tarafından açıklanmış ve 80 dakikada USB Type-C portundan şarj olduğu belirtilmiş. Önceki modellerden biraz daha farklı bir tasarım anlayışına sahip olan modeller hakkında fiyat konusunda bir açıklama yapılmamış ancak 15 inçlik modelin yine 1200$ civarında çıkması olası.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim