Anlık Bildirim

Samsung'un yeni akıllı saati Gear S4, Ağustos ayında tanıtılabilir

Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı saati Ağustos ayında Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtılabilir. Gear S4'ün önceki modellere kıyasla daha ince olması ve daha büyük bir pille gelmesi bekleniyor.
Son raporlar Samsung'un Gear S3'ün halefi olarak lanse edilebilecek yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığını ileri sürdü. Güney Koreli şirketin Gear yerine artık Galaxy markasını kullanacağına dair raporlar olmasına rağmen akıllı saatten Gear S4 olarak bahsedilmesinin nedeni bu.
Yayınlanan yeni bir raporda Samsung'un Gear S4'ü Ağustos ayında tanıtabileceği iddia edildi. Akıllı saatin 9 Ağustos tarihinde duyurulması beklenen Galaxy Note 9 ile birlikte lanse edilebileceği söyleniyor.

Daha büyük bir pille gelebilir

Gear akıllı saatlerin önceki iki modeli Eylül ayında Berlin'de gerçekleştirilen IFA fuarı kapsamında duyurulmuştu. Bu sene ise şirketin yeni akıllı saatini IFA yerine Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtması bekleniyor.
Yeni akıllı saatin özellikleri hakkında çok fazla bilgi yok. Ancak önceki modelden daha ince olacağı ve hatta daha büyük bir pille geleceği belirtiliyor. Ayrıca Samsung'un Bixby isimli sanal asistanını destekleyeceği de gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim