Anlık Bildirim

SanDisk'den sıfırın altında sıcaklığa dayanıklı SD ve microSD kartlar

SanDisk'in yeni endüstriyel SD ve microSD kartları sıfırın altında sıcaklıklarda çalışabiliyor. Aşırı yüksek sıcaklıklara da dayanıklı olan yeni kartların detayları haberimizde.
SD veya microSD kartların hiç sıfırın altındaki sıcaklıklarda çalışıp çalışamayacağını merak ettiniz mi? SanDisk'in yeni yüksek hızlı Otomotiv ve Endüstriyel serisi SD ve microSD kartları bu yeteneğe sahip. Aşırı sıcaklıklarda bile uzun süre çalışabiliyorlar.
SanDisk Industrial serisinde yer alan SD kartların 8'den 64 GB'a kadar, microSD kartların ise 8'den 128 GB'a kadar kapasite seçenekleri mevcut. Şirket yeni kartların -25'ten 85 dereceye kadar sıcaklıklara dayanabileceğini söylüyor.
Şirketin yeni SanDisk Automotive serisi kartları sadece SD form faktöründe mevcut ve 8'den 64GB'a kadar kapasite seçeneği var. Bu kartlar, otomobiller, drone'lar ve diğer hareketli araçlarda kullanılmak üzere tasarlanmış. AEC-Q100 Grade 3 şartlarına uygun ve -40 ila 85 derece arasında değişen sıcaklıklarda çalışabiliyor.
Yeni kartların Health Status Monitor (Sağlık Durumu İzleme) özelliğini desteklediğini belirtelim. Bu da OEM'lerin kapasite kullanımı, performans seviyeleri ve diğer faktörleri takip edebilmelerini sağlıyor. SanDisk yeni ürünlerin örneklerini dünya genelindeki üreticilere gönderdiğini ancak ne zaman kullanmaya başlayacaklarını söylemediklerini belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim