Anlık Bildirim

Microsoft Edge sonunda iOS ve Android'e geldi

Microsoft sonunda bekleneni yaparak yeni nesil web tarayıcısını iOS ve Android platformuna taşıdı. Şirket yaptığı açıklamayla Microsoft Edge'in mobil sürümlerini resmen duyurdu.
Dünkü haberimizde Microsoft Edge tarayıcısının iOS ve Android platformları için kullanıma sunulabileceğini yazmıştık. Yazılım devi bugün söylentileri resmi olarak doğrulayarak yeni nesil internet tarayıcısının iOS ve Android sürümlerini duyurdu.
Windows 10 bilgisayarında Edge kullananlar tarayıcının iOS ve Android sürümünde Okuma Listesi, Yeni Sekme Sayfası, Okuma Görünümü gibi tanıdık özellikler bulacaklar. Tarayıcının mobil sürümü PC'de devam etme yeteneğine sahip. Böylece kullanıcılar göz attıkları sayfayı bilgisayarlarında hemen açıp kaldıkları yerden devam edebilecekler.

iOS kullanıcıları test edebiliyor, Android betası yakında

Dolaşım (roaming) şifreleri gibi bazı özellikler ve Android tabletlerin yanı sıra iPad desteği de ilk aşamada sunulmayacak. Ancak daha sonra gelecek. iOS ve Android için hazırlanan Microsoft Edge şu an için sadece İngilizce dil seçeneğiyle kullanılabiliyor. Proje ilerledikçe yeni diller de eklenecek.
Bugün itbariyle iOS kullanıcıları Apple TestFlight aralıcığıyla Microsoft Edge uygulamasının önizleme sürümünü test edebiliyor. Android kullanıcıları ise beta sürüm yayınlanır yayınlanmaz test eden ilk kullanıcılardan biri olmak için kaydolabilirler. Tarayıcıyı denemek isteyen iOS ve Android kullanıcılarının buraya tıklayarak önizleme için kayıt yaptırabileceklerini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6821 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim