Anlık Bildirim

Seagate BarraCuda SSD serisi yeniden aramızda

SSD pazarının sevilen serisi Seagate BarraCuda 5 yıl aradan sonra geri dönüyor. Yeni seri her segmente göre fiyat seviyesi belirlemiş. Yeni BarraCuda SSD özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Seagate’in uzun bir süredir rafta beklettiği BarraCuda SSD serisi 5 yıl aradan sonra yeniden piyasaya çıkıyor. Yeni BarraCuda SSD serisi geniş bir tüketici segmentine hitap edecek.

BarraCuda SSD özellikleri ve fiyatı

SATA 6GB/s arayüzünü kullanan yeni seride yazma hızları 540MB/s civarında iken okuma hızları da 560MB/s civarında gerçekleşiyor. Rastgele işlem performansı ise 90 000 IOPS civarında.

Hatalar arası zaman dilimi 1.8 milyon saat olan seride yazma ömrü de kapasiteye göre 120-1092TBW arasında değişiyor. 2.5 inç form faktörünü kullanan seri bu bakımdan yükseltme yapmak isteyenlere de iyi bir alternatif olacak.

Seride 250GB kapasite 75$, 500GB kapasite 119$, 1TB kapasite 229$ ve 2TB kapasite de 499$ şeklinde satılacak. Seri 5 yıllık garanti ile geliyor. İlk olarak Amazon üzerinde satışa başlayacak seri Eylül ayında global pazara çıkacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim