Anlık Bildirim

Siber güvenlik uzmanları bu kez hacker gibi sistemlere saldıracak

Savunma Teknolojileri ve Mühendislik AŞ (STM) tarafından düzenlenen yarışmada roller değişecek ve kurumlarını korumakla görevli siber güvenlik uzmanları bu kez sistemlere saldıracaklar.
Siber güvenlik uzmanları bu kez hacker gibi sistemlere saldıracak
 
Geride bıraktığımız mayıs ayında internet üzerinden gelebilecek siber saldırıları gerçekleşmeden haber vererek önlem alınmasını sağlayan Siber Füzyon Merkezi yatırımıyla dikkatleri üzerine çeken Savunma Teknolojileri ve Mühendislik AŞ (STM), bu kez kurumlarını korumakla görevli siber güvenlik uzmanları için yarışma düzenliyor.
20 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek "Bayrağı Yakala" (Capture The Flag'16) etkinliğinde hacker olarak hareket edecek uzmanlar, şifreleme ve tersine mühendislik gibi farklı dallarda belirlenen hedefleri güvenlik açıkları üzerinden ele geçirmeye çalışacaklar.
Bu alanda hizmet veren kurumların ve personellerin bilgi, deneyim ve yeteneklerinin arttırılmasını hedefleyen organizasyonda ayrıca siber güvenlik ekosisteminin oluşturulması planlanıyor. 25 takımın yer alacağı yarışmada birincilik ödülü 10,000 TL, ikincilik ödülü 7,000 TL ve üçüncülük ödülü ise 5,000 TL olarak belirlendi. Son başvuru tarihi 19 Ekim olan etkinlik hakkındaki tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3189 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hacker, stm ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim