Anlık Bildirim

"Sky Tourist" mobil oyunculara farklı bir platform deneyimi sunuyor

'Sky Tourist' mobil oyunculara farklı bir platform deneyimi sunuyor
Three Legged Egg adlı bağımsız geliştirici tarafından iOS platformu için hazırlanan Sky Tourist Appstore'daki yerini aldı.

Birbirinin taklidi olmaktan öte gidemeyen oyunların aksine özgün bir fikirle karşımıza çıkan Sky Tourist eğlence odaklı bir oyun deneyimi sunuyor. Ailesinin uzay aracını alarak farklı gezegenleri ziyaret etmeye başlayan küçük bir çocuğun hikayesini konu alan yapım, bu hikayeyi 3 farklı mekanda geçen 75 bölümde işliyor.

Sağda ve solda yer alan iki roketin arasındaki ipe bağlı karakteri aşağıdan yukarı doğru ilerletmeye çalıştığımız yapımda amacımız en çok puanı toplamak ve bölümü kazasız bir şekilde bitirmek. Bunun içinde yapmamız gereken tek şey bu roketleri yukarı veya aşağı hareket ettirerek karaktere yön vermek.

Özgün bir görselliğe sahip olan Sky Tourist'de ilerledikçe çeşitlenen platform unsurları oyuna renk katmayı başarıyor. Oyunun genel yapısına uygun sesler ise, oyunu tamamlayan unsurlar arasında yer alıyor. Bu arada, küçük bir marketi de bulunan oyunun 5 farklı roket ve 4 farklı karakter kostümü de sunduğunu belirtelim. 1.79 TL'lik bir fiyat etiketiyle satışa sunulan oyunu platform oyunlarından hoşlanan ve farklı bir deneyim yaşamak isteyen mobil oyunculara kesinlikle öneriyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim