Anlık Bildirim

Skype bir süre daha 7.0 sürümüyle yola devam etme kararı aldı

Skype'ın 7.0 sürümünün 1 Eylül itibariyle tedavülden kalkacağını duyuran olan Microsoft, yeni sürüm beklenen beğeni ve ilgiyi yakalayamayınca bir süre daha eski sürümle yola devam etmeye karar verdi.
Microsoft, geçtiğimiz ay Skype kullanıcılarına klasik Skype olarak bilinen Skype 7.0’ın yerini alacak Skype 8.0 sürümünü tanıtmış ve Skype 7.0 sürümünün Eylül ayı itibarıyla tedavülden kalkacağını duyurmuştu. Ancak 8.0 sürümünü indiren kullanıcılardan gelen geri dönüşler pek de olumlu olmadığı için şirket, yeni sürümün tüm kullanıcılarla buluşacağı zamanı belirsiz bir tarihi erteleme kararı aldı.
Skype’ın 8.0 sürümü ücretsiz HD video görüşmesi, sohbet medya galerisi, çağrı kaydetme gibi pek çok yenilikle karşımıza çıksa da, kullanıcıların tamamının beğenisini kazanmayı ne yazık ki başaramadı. Bu durumun temel sebepleri arasında kullanıcıların programın yeni ara yüzünü kullanışlı bulmamaları yer alıyor.
Yeni sürümle müşterilerinin tamamının beğenisini kazanmayı başaramadığını gören Microsoft, Skype’ın klasik sürümünün kullanım süresini uzatarak kullanıcıların kalbini kazandı. Şirket yaptığı açıklamada olumlu ve olumsuz dönütler için teşekkür ettiklerini, yeni sürüme eklenecek özellikler konusunda kullanıcıların tavsiyelerini göz önünde bulunduracaklarını belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2027 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
skype, microsoft ve
3 etiket daha skype 8.0 skype 7.0 Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim