Anlık Bildirim

Snapdragon 600'lü Xperia UL ortaya çıktı


Snapdragon 600'lü Xperia UL ortaya çıktı

Yıla Xperia Z amiral gemi modeli ile başlayan Sony, onun dışında bugüne kadar orta ve alt seviyeye yönelik modeller piyasaya sunarken, yılın ikinci yarısında 20MP kameralı Honami ve 6.4 inçlik ekranlı Togari ile ses getirmeyi planlıyor. Firmanın farklı bir üst seviye modeli olduğu daha önce gündeme gelen Xperia UL ile ilgili bir görsel ortaya çıktı.

Xperia UL modelinin Snapdragon 600 çözümü sunacağı belirtilirken tasarımı ise Xperia ZL'yi andıracak. 2GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 5 inçlik Full HD ekran ve 2300 mAh batarya şeklinde bilinen diğer özellikleri mevcut.

Modele ait olduğu iddia edilen görselde de Xperia UL modelinin ZL ile aynı çizgileri taşıdığı dikkat çekiyor. Ancak görselin ne kadar gerçek olduğu konusunda bir teyit yok.

Bazı kaynaklar modelin Japon KDDI operatörüne özel olarak piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Ancak en azından bir versiyonunun da uluslararası pazara çıkabileceği ihtimal dahilinde. İlerleyen haftalarda model ile ilgili daha fazla bilginin elde edilmesi bekleniyor.

 
Snapdragon 600'lü Xperia UL ortaya çıktı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1124 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim