Anlık Bildirim

Snapdragon 800 işlemcili Galaxy S4 Active, gelecek ay Güney Kore'de satışa sunulabilir

Snapdragon 800 işlemcili Galaxy S4 Active, gelecek ay Güney Kore'de satışa sunulabilir

Samsung'un amiral gemi modeli Galaxy S4, orijinalinde Snapdragon 600 yongaseti ile piyasaya sürülmesine rağmen, bazı politikalar gereği Snapdragon 800 işlemcili bir versiyona daha kavuşmuştu. 

Amiral gemi modelinin bilindiği gibi Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Active gibi farklı versiyonları bulunuyor. Bunların arasında orijinale en yakın donanım sunan ise Galaxy S4 Active. Galaxy S4'ün Snapdragon 600 versiyonunu baz alan Galaxy S4 Active, Super AMOLED yerine LCD ekrana yer veriyor.

Bir süre önce Galaxy S4 Active modelinin de Snapdragon 800 ile güncelleneceği iddiaları gündeme gelmişti. Bu güncellemenin detayları bilinmemekle birlikte ilk olarak nerede piyasaya çıkacağına dair bilgiler gelmeye başladı.

Güney Kore medyasında yer alan bilgilere göre Snapdragon 800 yongasetini temel alan Galaxy S4 Active versiyonu gelecek ay itibariyle ülke pazarına sunulmuş olacak. Modelin yine LTE-A ağlarını destekleyeceği belirtiliyor.

Galaxy S4 modelinin Snapdragon 800 versiyonunun sadece LTE-A altyapısı olan ülkelere geleceği gündeme gelmiş ancak sonradan tüm LTE altyapısı olan ülkelere gönderileceği ortaya çıkmıştı. Galaxy S4 Active modelinin de böyle bir süreçten geçebileceği düşünülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1207 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim