Anlık Bildirim

Sonu olmayan bir kum kayağı yolculuğuna hazır olun: Alto's Odyssey Android'e geliyor

Şimdiye kadar milyonlarca indirilme sayısına ulaşan Alto's Adventure'ın devamı niteliğindeki Alto's Odyssey, Android platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Alto's Odyssey Android'e ne zaman gelecek?
Sevilen oyun Alto's Adventure'ın devamı niteliğindeki Alto's Odyssey, iOS platformuna çıktından sonra şimdi de Android için gün saymaya başladı. Temmuz ayında Android platformunda oyun severlerin beğenesine sunulacak Alto's Odyssey için ön sipariş seçeneği açıldı bile. 
Ufuk çizgisinin hemen ötesinde geniş ve keşfedilmemiş bir çölün sırlarını keşfetmek için sonu olmayan bir kum kayağı yolculuğuna adım attığınız Odyssey'de çöl tepelerinden antik tapınaklara, gizemli kanyonlara kadar üç farklı biyom bulunmakta. Gerçek zamanlı hava olaylarının içinde sürüklendiğiniz bu yolculuk içerisinde çeşitli zorluklarla karşılaşmanız her an mümkün. Alto's Adventure'daki simgesel lamaların tarihe karıştığı oyundaki lemurlar ise tam bir baş belası zira siz siz olun paçanızı bir lemura kaptırmayın. 
Snowman'in yapımcılığını üstlendiği oyun daha önce 22,99 TL'den App Store'da satışa sunulmuştu. Android için Temmuz ayında indirmeye sunulacak Alto's Odyssey'in Google Play Store fiyatı ise bilinmiyor.   
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim