Anlık Bildirim

Sony Xperia XZ Premium için Android 8.0 güncellemesi başladı

Sony Xperia XZ Premium kullanıcıları Android’in en yeni sürümü Oreo’yu deneyimlemeye başladı. Firma söz verdiği tarihten daha erken bir zaman diliminde güncellemeyi dağıtıyor.

Sony’nin amiral gemisi akıllı telefonu Xperia XZ Premium için sözünü verdiği Android 8.0 Oreo güncellemesi beklenenden çok daha erken başladı ve merakla bekleyen kullanıcılarını sevindirdi.

Erken başladı

Sony Xperia XZ Premium amiral gemisi için normalde Aralık ayında yeni sürüme güncellemeye başlanacağı sözü verilmişti. Sony elini biraz çabuk tuttu ve Ekim ayı bitmeden Android 8.0 Oreo güncellemesini başlattı.

Güncelleme bölge bölge olduğu için bir anda tüm kullanıcılara gönderilmesi imkansız. Bu bakımdan tüm cihazların güncellemeyi alması yılın sonlarını bulabilir.

Android 8.0 Oreo güncellemesi ile hem Google tarafında hem de Sony tarafında önemli yenilikler geliyor. Sony tarafında yüzünüzü veya bir nesneyi tarayarak 3 boyutlu görselini oluşturabilen 3D Creator, daha iyi aksiyon çekimleri için Autofocus Burst, gülümseme algıladığında otomatik çekim yapan Predictive Capture, hoparlörlere aptX HD desteği sayılabilir.

Google tarafında ise gelecek yenilikleri aşağıdaki yazı dizimizden inceleyebilirsiniz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4639 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony xperia xz premium ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim