Anlık Bildirim

Sony i1/Honami modeli bulanık bir görselde ortaya çıktı

Sony i1/Honami modeli bulanık bir görselde ortaya çıktı
Sony'nin 6.44 inçlik Xperia ZU adlı modeline geri sayım devam ederken, diğer bir iddialı model Honami/i1 modeli ile ilgili de detaylar gelmeye devam ediyor.

Nokia'nın muhtemel 41MP kameralı Lumia ve Samsung'un Galaxy S4 Zoom ile rekabeti ateşlediği kamera odaklı akıllı telefon segmentine girmeye hazırlanan Sony, kaynaklara göre şimdiye kadar ki en iyi tasarımını ortaya koyacak.

Honami modelinde kamera ön plana çıktığı için Sony 13 veya 20MP çözünürlükte bir Exmor RS sensörü cihaza yerleştirirken, BIONZ görüntü işlemcisi ve değiştirilebilir G lensler ile de destekliyor. Atanmış fiziksel deklanşör butonu, Xenon ve çift LED flaş, 2.2MP çözünürlükte Exmor R ön kamera ile bu segmentte Sony adından söz ettirmek istiyor.

Snapdragon 800 çözümü, Adreno 330 grafik birimi, S-Master MX Mobile ses teknolojisi, Bluetooth 4.0, çift stereo hoparlör, 3000mAh batarya, cam-karbon fiber alaşımlı kasa, suya ve toza dayanıklılık şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün. 

5 inçlik Full HD ekranda parlama önleyici OptiContrast, renkleri daha canlı gösteren Triluminous ve parlaklığı ve netliği artıran X-Reality teknolojileri kullanılıyor. 
Sadece bu segmentte değil akıllı telefon pazarında da kendi hayran kitlesini oluşturmaya aday bir cihaz görünümünde olan i1 modelinin yılın sonlarına doğru satışa sunulması planlanıyor. Kaynaklar modele ait olduğunu iddia ettikleri bulanık bir görsel de paylaşmış.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2099 kez okundu.
30 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim