Anlık Bildirim

Sony'nin Tablet S ve Tablet P modelleri de Android 4.0 güncellemesi alacak


Android yüklü akıllı telefon segmentinin popüler serisi olan Xperia için, işletim sisteminin son versiyonu olan Ice Cream Sandwich güncellemesi yol haritasını yayınlayan Sony, tablet sahiplerine de müjdeyi verdi.

Sony İngiltere resmi topluluk forumlarında bir duyuru yapan firma, Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesinin Tablet P ve Tablet S için de yayınlanacağını açıkladı. Ancak yayınlanma tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Xperia serisi için yayınlanan yol haritasına bakarsak Tablet S ve Tablet P modellerinin Nisan veya Mayıs ayı civarında Ice Cream Sandwich sürümüne güncelleneceği tahmininde bulunabiliriz. 

Sony'nin Eylül ayındaki IFA 2011 fuarı öncesinde tanıtımını yaptığı Tablet P ve Tablet S modellerine yazılım desteğini devam ettirmesi firma açısından olumlu bir yaklaşım olarak görülüyor.

Tablet S ve Tablet P modellerinde 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli NVIDIA Tegra 2 işlemci, 1GB RAM, Android 3.2 Honeycomb işletim sistemi, WiFi, Bluetooth, anı yakalamak için 5MP arka kamera, görüntülü görüşme için 0.3MP ön kamera özellikleri ortak. 

Tablet S modeli 16GB/32GB depolama seçeneği, 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde 9.4 inçlik ekran ve opsiyonel 3G sunarken, Tablet P modeli de iki adet 5.5 inçlik 1024 x 480 piksel çözünürlüğe sahip ekran, 4GB depolama kapasitesi ve standart 3G donanımı sunuyor. Tablet S modeli Ekim ayından itibaren de 1199TL fiyat etiketiyle ülkemizde satışa sunulmuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim