Anlık Bildirim

Sony'nin Xperia ailesine iki yeni üye katıldı: Xperia GX ve Xperia SX

Sony'nin Xperia ailesine iki yeni üye katıldı: Xperia GX ve Xperia SX
Kısa süreli bir sessizlik döneminin ardından Sony, bugün Londra'da düzenlediği etkinlik kapsamında Xperia ailesine iki yeni üye daha kazandırdı: Xperia GX ve Xperia SX.
Japonya pazarına özel hazırlandığı açıklanan Xperia GX ve Xperia SX, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ve maksimum 72 Mbps  indirme hızına olanak tanıyan LTE (Long-Term Evolution) alt yapısı desteği gibi teknik özellikleri paylaşıyorlar. Sony, her ne kadar yayımladığı basın duyurusunda işlemci hakkında detaylı bilgi vermemiş olsa da akıllı telefonların Qualcomm Snapdragon S4 platformunu kullandığı söyleniyor.
131 mm x 69 mm x 10.5 mm (en ince noktası: 8.6 mm) ebatlarında ve 127 gram ağırlığında tasarlanan Xperia GX'de 4.6-inç boyutunda - HD çözünürlükte dokunmatik ekrana (Reality Display / Mobile Bravia Engine), 16 GB dahili flash belleğe ve 1700 mAh bataryaya yer verilmiş.
95 gramlık ağırlığıyla LTE desteği sunan dünyanın en hafif akıllı telefonu olarak nitelendirilen Xperia SX'de ise 3.7-inç boyutunda dokunmatik ekran (Reality Display / Mobile Bravia Engine) ve 8 GB dahili flash bellek mevcut durumda. Sony, Xperia GX'te Exmor R sensörlü 13 megapiksel kamera, Xperia SX'te ise Exmor R sensörlü 8 megapiksel kamera konumlandırmış.
Xperia GX ve Xperia SX'in, bu yaza doğru Japonya'da boy göstermesi bekleniyor. Sony LT29i Hayabusa'nın ise Xperia GX'in LTE desteği sunmayan versiyonu olacağı dile getiriliyor.
Sony'nin Xperia ailesine iki yeni üye katıldı: Xperia GX ve Xperia SX
Sony'nin Xperia ailesine iki yeni üye katıldı: Xperia GX ve Xperia SX
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11918 kez okundu.
49 kişi, toplam 58 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim