Anlık Bildirim

Sony'nin yeni telefonu Xperia GX (Hayabusa) konsol seviyesinde GPU ile gelebilir

Xperia S modelini kısa bir süre önce ülkemiz pazarında da kullanıma sunan Sony, ürün gamına yakın gelecekte yüksek performans odaklı yeni bir akıllı telefon daha eklemeye hazırlanıyor. LT29i model numarasına sahip olan Hayabusa kod adlı yeni telefon, dile getirilen güçlü donanım özellikleriyle kendi segmentinde ses getirecek gibi görünüyor. Prototiplerinden birine ait görüntü de yayımlanan telefonun, 4.55-inç büyüklüğlünde ve 720p çözünürlüğünde ekran ile piyasaya sürülecek.
İşlemci tarafından Sony Hayabusa'nın Qualcomm üretimi MSM8960 Pro ya da diğer adıyla Snapdragon S4 Pro platformuna yer verileceği belirtiliyor. Bu önemli bir detay zira pek çok telefonda karşımıza çıkacak standart Snapdragon S4 işlemcisinde Adreno 225 grafik yongası bulunurken S4 Pro'da ise Qualcomm'un iddiasına göre konsol seviyesinde grafik performansı vaad eden Adresno 320 grafik yongası bulunuyor. Bu detay itibariyle Temmuz ayında lanse edileceği düşünülen Sony Hayabusa'nın kendi sınıfındaki en güçlü telefonlardan birisi olacağını söylemek mümkün. 
Arka aydınlatmalı 13 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerasının aynı zamanda HDR video kaydını mümkün kılacağı söylenen telefon, güçlü donanımını beslemek için 2200mAh kapasiteli pil kullanacak gibi görünüyor. Kasa kalınlığının 7mm seviyesinde olacağı belirtilen LT29i'nin en iyi ihtimalle Temmuz ayı olmak üzere 3. çeyrek içerisinde Xperia GX adıyla çıkması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12272 kez okundu.
56 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim