Anlık Bildirim

Sosyal fotoğraf kolaj editörü Bazaart, Adobe Creative Cloud desteği kazandı

Sosyal fotoğraf kolaj editörü Bazaart, Adobe Creative Cloud desteği kazandı
 
iOS 8.2 işletim sistemine sahip iPhone, iPod Touch ve iPad cihazlar için evrensel yapıda çalışma gösteren sosyal fotoğraf kolaj editörü Bazaart'ın 3.0 sürümü kullanıma sunuldu.
Kişilerin belirledikleri fotoğraflardan farklı kolajlar yapmasına imkan tanıyan ilginç uygulama Bazaart, seçilen objelerin arka planını temizleyebiliyor, fotoğrafların üzerine metinler ekleyebiliyor ve bünyesinde kesme ile düzenleme noktasında birçok araç barındırıyor. Yayınlanan 3.0 sürümüyle yazılım devi Adobe'nin bulut tabanlı servisi Creative Cloud entegrasyonuna kavuşan uygulama, bu sayede mobilde başlatılan çalışmaların masaüstünde devam ettirilmesine imkan tanıyor ve faydalı şekilde yedekleme gerçekleştirebiliyor. 
Bu noktada Photoshop'un PSD formatındaki dosyalarına aktif olarak destek veren Bazaart, 3.0 sürümüyle ayrıca Creative Cloud'un market özelliğini aktif olarak kullanabiliyor, buluttaki dosyalar her yerden erişim sunuyor, ücretsiz yeni çıkartmalara kavuşuyor, birçok hatadan kurtuluyor, yeni arkaplan aracıyla dikkat çekiyor ve kendi içerisinde arama desteğini sonunda kullanıcılarına veriyor.
Ücretsiz olarak sunulan Bazaart uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Güncellemenin tanıtım videosu da aşağıda yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim