Anlık Bildirim

Spiral ilk hikayesiyle mobil oyunculara fantastik bir dünyanın kapılarını açıyor

Spiral ilk hikayesiyle mobil oyunculara fantastik bir dünyanın kapılarını açıyor
Pixel Hero Games tarafından uzunca bir süredir geliştirilen aksiyon-RPG türündeki Spiral, nihayet Appstore'daki yerini aldı.

Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen Spiral, anime esinlenmeleriyle benzenmiş fantastik bir oyun dünyasının kapılarını mobil oyunculara açıyor. Spiral adlı ölümcül bir hastalığı araştıran Tempus'un macerasını konu edinen yapım, iki farklı oyun modunu bünyesinde barındırıyor. Bu modlardan ilki yedi farklı bölümden oluşan hikaye modu iken ikincisi ise, dalgalar halinde gelen düşmanlara karşı mücadele verdiğimiz arena modu.

Sahip olduğu fantastik atmosferini hoş tınılar ile süsleyen oyunun, seslendirmeler konusunda aynı başarıyı gösterdiğini söylemek ise, oldukça zor. Bu arada, diğer karakterlerin tekrar eden animasyonlarının da kimi zaman rahatsız edici olduğunu belirtmekte fayda var. Bu tarz oyunlarda sıklıkla rastladığımız kontrol sorunları ise, tek bir dokunuşla kontrol edilebilen basit bir kontrol şemasıyla çözülmüş durumda.

RPG'den çok aksiyon dinamikleriyle ön plana çıkan Spiral: Episode 1'in iCloud kayıt desteği, HDMI desteği, Game Center başarılar ve lider tablosu desteklerini de bünyesinde barındırdığını belirtelim. Gelecek temalı alternatif dünyalardan hoşlanan mobil oyunculara önerebileceğimiz Spiral: Episode 1'e Appstore üzerinden aşağıdaki bağlantı linkinden erişebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim