Anlık Bildirim

Star Trek macerası renk eşleştirme ile devam ediyor

Son dönemin en popüler oyun türü arasında yer alan renk eşleştirmenin kapısından pek çok önemli isim ve filmin geçtiğini gördük. Şimdi ise sırada Star Trek var.

RPG, sıra tabanlı aksiyon ve renk eşleştirme türünü bir araya getiren Star Trek Wrath of Gems, hikayeyi farklı bir açıdan ele alıyor. Orijinal seri veya Next Generation serisinden seçim yaparak başladığınız oyunda kah Enterprie ile mücadele ediyor kah da kahramanlarınız sahaya iniyor. 

Renk eşleştirerek hamle yaptığınız oyunda farklı olarak rakibiniz de sizin alanınızda oynuyor. Sıra ona geldiğinde renk eşleştiriyor ve sizi vuruyor. Bu bakımdan 4'lü veya 5'li eşleştirmeler yaparken dikkatli olmanız gerekiyor zira avantaj rakibe geçebiliyor. 

Sayısız bölümde Star Trek hikayesini yeniden anlatan oyunda elde ettiğiniz puanlar ve elmaslarla geminizi geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca belirli puanlarla dizideki karakterleri de oyuna dahil ediyorsunuz ve yeteneklerinden faydalanıyorsunuz. Grafikleri ve animasyonları oldukça başarılı olan oyun ücretsiz.  



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim