Anlık Bildirim

SteelSeries çift bağlantı desteği sunan kontrolcüsünü duyurdu

Hem bilgisayar hem de Android cihazınız için bir kontrolcü arıyorsanız SteelSeries Stratus Duo tam size göre. Çift bağlantı desteği sunan SteelSeries Stratus Duo özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Mobil veya masa üstü olsun oyunlarda kontrolcülerin sağladığı kolaylıkları es geçmek mümkün değil. Üreticiler de sürekli farklı çözümlerle kullanıcı ilgisi çekmeye çalışıyor. SteelSeries bu anlamda iki platforma da hitap eden bir kontrolcü duyurdu.

SteelSeries Stratus Duo özellikleri ve fiyatı

SteelSeries Stratus Duo modeli iki farklı bağlantı türüne yer vermesi ile dikkat çekiyor. Oyuncular 2.4GHz adaptörü kullanarak bilgisayarlarına veya Bluetooth kullanarak Android ile mobil VR cihazlarına bağlayabiliyorlar.

Kontrolcüye aynı anda iki cihaz bağlanabiliyor. Tek bir tuşla cihazlar arasında hızlı geçiş yapabiliyorsunuz. Böylece örneğin bilgisayarda oynadığınız bir oyuna Android cihazınızda devam ederken kontrolcü bağlama sıkıntısı yaşamıyorsunuz.

Stratus XL kontrolcüsünün tasarımını temel aldığı görülen SteelSeries Stratus Duo için 60$ fiyat etiketi belirlenmiş. SteelSeries SmartGrip telefon tutacağı ise opsiyonel olarak 10$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim