Anlık Bildirim

SteelSeries oyuncu faresi 15 dakika şarj ile 10 saatlik kullanım sunuyor

Oyun esnasında farenizi şarj etmekle vakit kaybetmek istemiyorsanız SteelSeries Rival 650 size göre. Oyuncu faresi 5 dakikalık şarj ile 3 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor.

Oyuncu donanımları pazarının önemli oyuncularından SteelSeries, oyuncuları şarj için fazla bekletmeyecek bir fare modeli piyasaya sürüyor. SteelSeries Rival 650 modeli hızlı şarj özelliğine sahip.

SteelSeries Rival 650 özellikleri ve fiyatı

Firma hızlı şarj özelliğine sahip ilk oyuncu faresinin Rival 650 olduğunu iddia ediyor. Fare 5 dakikalık şarj ile 3 saatlik kullanım, 15 dakikalık şarj ile 10 saatlik kullanım sunuyor. Böylece oyuncuların farelerinden fazla uzak kalmasının önüne geçiliyor. Ayrıca tam şarj ile de 24 saatin üzerine çıkabiliyor.

Hızlı şarj özelliğinin yanı sıra farede önemli teknolojiler de barınıyor. TrueMove 3 ana sensörü 12000 CPI ve 350 IPS değerlerine sahip. PixArt ile ortak geliştirilen bu sensör birebir takip özelliği sunuyor. Yani fareyi ne kadar mesafe oynatırsanız ekranda da aynı mesafede ilerliyor ve herhangi bir gecikme yaşanmıyor. Ayrıca 50G hızlanma değerine sahip.

İkinci sensör ise derinlik algılama odaklı.  Sensör farenizi kaldırıp tekrar koyduğunuzda 0.5mm mesafeye kadar bunu algılayarak oyunlarda gereksiz hareketlerin önüne geçiyor. Firma sektörün en doğru hesaplamasını yapan sensörü olduğunu ifade ediyor. Bu sensörler bir ARM işlemci tarafından kontrol ediliyor.

Diğer taraftan her iki kenara yerleştirilmiş 8 adet 4 gramlık ağırlıklar ile 256 farklı ağırlık dağılım kombinasyonu oluşturabiliyorsunuz. RGB LED aydınlatma ise aydınlatma yanında sohbet bildirimlerini de yansıtabiliyor. SteelSeries Rival 650 modeli 110 Avro fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim