Anlık Bildirim

Step aleti ile bisiklet / Scooter tasarımını birleştiren yeni bir kişisel ulaşım aracı: Me-Mover


Uzun yıllardır piyasada bulunan ve birçok kişi tarafından spor salonlarında ya da evlerde kullanılan Step aleti ile bisiklet / Scooter karışımı bir tasarımı birleştiren kişisel ulaşım aracı Me-Mover, kalabalık şehirler içerisinde kişilere farklı bir deneyim vaat ediyor.
Danimarka merkezli bir tasarım şirketi tarafından hazırlanan Me-Mover, alüminyum malzeme kalitesi ile 20 KG ağırlığa ve 95 x 115 x 43 cm boyutlara sahip. Bu özellikleri ile nispeten taşınabilir bir yapı ortaya koyan ürün, firma tarafından patenti alınan özel bir dişli sistemi kullanıyor ve yukarı-aşağı doğru yapılan pedal hareketleri ile ilerlenmesine imkan sağlıyor. Saatte maksimum 40 KM hıza çıkabildiği belirtilen Me-Mover, yavaşlama işlemini ise ön ve arkasında yer alan disk frenleri ile sağlıyor.
Firmanın günümüz şehir hayatı içerisinde aynı anda hem ulaşım hem de egzersiz yapılması misyonu çerçevesinde geliştirdiği Me-Mover kişisel ulaşım aracının, 2014 yılı içerisinde 1,600$ fiyat etiketiyle satışa çıkacağı belirtiliyor. Ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyerek, ürünün kullanım sürecini görebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3166 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, bisiklet ve
2 etiket daha araç ulaşım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim