Anlık Bildirim

Strateji odaklı aksiyon oyunu Special Tactics Online, Appstore'daki yerini aldı

 
Strateji odaklı aksiyon oyunu Special Tactics Online, Appstore'daki yerini aldı
Beast Mode Games'in strateji ve aksiyon unsurlarını bir araya getiren "Special Tactics Online" adlı mobil oyunu Appstore'daki yerini aldı.

Özel bir timi kontrol ettiğimiz bu oyunda üstten gördüğümüz oyun alanından diğer timi silmeye çalışıyoruz. Gerçek zamanlı olarak mücadele vermemize imkan tanıyan 1'e 1 PvP modunun yanı sıra, 22 farklı görevden oluşan tek oyunculu mod ve hayatta kalma modu Special Tactics Online'ın bünyesinde yer ediniyor. Sniper, Shotgun, Assault, SMG ve Shield olmak üzere 5 farklı sınıfın yer aldığı oyun, her biri farklı bir güç artısı sağlayan 4 farklı özellik, 3 farklı el bombası ve 4 farklı harita sunuyor.

Stratejinin ön planda olduğu aksiyon oyunlarından hoşlanan oyunculara önerebileceğimiz Special Tactics Online'a aşağıdaki aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu arada ücretsiz olarak olarak indirilebilen oyun, parayı veren kazanır mantığı üzerine kurulu olmasa da tek oyunculu görev modu, hayatta kalma modu, Shield sınıfı ve analiz sistemine sahip olmak için 12,99 TL'lik bir ödeme yapmanız gerekiyor.  


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim