Anlık Bildirim

Tenda AC18 Router incelemesi

Tenda'nın akıllı özelliklere sahip kablosuz router modeli Tenda AC18'i ele aldık. Tenda AC18 online oyun ve diğer kablosuz ağ uygulamaları için üst düzey bir çözüm olarak ön plana çıkıyor.
Tenda’nın yeni nesil 802.11 AC Router çözümü AC18, Dual Broadcom ARM Cortex-A9 işlemci ve 256MB DDR3 bellek ile 2.4Ghz ve 5Ghz bantlarında oldukça yüksek performans ve stabil kablosuz bağlantı deneyimi sunuyor. AC18 2.4 GHz bandında 600 Mbps, 5GHz bandında ise 1300 Mbps’a varan kablosuz veri aktarım hızları ile HD video akışı, online oyun ve diğer kablosuz ağ uygulamaları için üst düzey bir çözüm olarak ön plana çıkıyor. Beamforming+ desteği ile kablosuz alıcılarınızın bulunduğu konuma sinyalleri yoğunlaştıran AC18 bu sayede yüksek kablosuz kapsama alanı ve üstün kablosuz ağ performansı sunuyor.
4 adet Gigabit LAN portu ve 1 adet Gigabit WAN portu ile en yüksek kablolu bağlantı hızlarını sunabilen AC18, 15K jumbo frame desteği ile yüksek boyutlu dosyalarınızın iletim hızlarını artırabiliyor.
AC18 sahip olduğu USB 3.0 arayüzü ile sabit diskinizi kişisel ve güvenli bir buluta dönüştürerek dosyalarınıza her yerden erişebilmenizi ve paylaşabilmenizi sağlıyor. Aynı zamanda dahili yazıcınızdan dosyalarınızı kablosuz olarak yazdırabilirsiniz.
AC18 Akıllı Kablosuz Takvimlendirme Programı ile ideal zaman aralığınızı referans alarak, tüm aileniz için düşük güç tüketimi ve sağlıklı bir çevre yaratmak için otomatik olarak router'ınızın kablosuz ağ özelliğini açar / kapatır. Tenda WiFi uygulaması ile ağınızı her yerden kolayca yönetebilir, kullanıcı ve misafir erişim seçeneklerini belirleyebilir, ebeveyn kontrolü ile internet erişimini takvimlendirebilir veya arzu ettiğiniz anda erişime son verebilirsiniz. 
Daha çok detaya değindiğimiz Tenda AC18 videolu incelemesine yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim