Anlık Bildirim

Toshiba dünyanın en hızlı SD kartlarını duyurdu: EXCERIA


Teknoloji sektörünün büyük isimlerinden Toshiba, dünyanın en hızlı hafıza kartları olarak nitelendirdiği EXCERIA serisi hafıza kartlarını duyurdu. Toshiba'nın Type 1, Type 2 ve Type HD olarak 3 farklı sınıfta üreteceği hafıza kartları farklı okuma/yazma hızları vaadediyor.


 Toshiba EXCERIA Tpye HD serisi kartlar, 8GB, 16GB ve 32GB olmak üzere 3 farklı kapasitede 90 MB/s okuma ve 30 MB/s yazma hızı vaadediyor. EXCERIA HD serisi hafıza kartları Nisan ve Mayıs aylarında satışa sunulacak.
EXCERIA Type 2 sınıfındaki SD kartlar, 16GB,32 GB ve 64 GB olmak üzere yine 3 farklı kapasiteye sahipken bu seride okuma hızının 95 MB/s yazma hızının da 60 MB/s olacağı belirtiliyor. Type 2 serisi SD kartlar Ağustos ayında satışa sunulacak.
EXCERIA Type 1 kartları ise hem serinin hem de dünyanın en hızlı SD kartları olma özelliğini taşıyor zira 8GB, 16 GB ve 32 GB kapasitelerine sahip olan bu kartlar kullanıcılara 95 MB/s okuma ve 90 MB/s yazma hızları sunuyor. Toshiba'nın Type 1 olarak sınıflandırdığı EXCERIA serisi SD kartları Temmuz ayında raflardaki yerini alacak.
Toshiba EXCERIA hafıza kartları
Toshiba EXCERIA hafıza kartları
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5208 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
depolama, sd kart ve toshiba
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim