Anlık Bildirim

Türk Telekom Okulları Projesi, ülkemizin geleceğine katkı yapmaya devam ediyor

Ülkemizin en önemli teknoloji şirketlerinden Türk Telekom'un "Türkiye'ye Değer" sloganıyla imza attığı Türk Telekom Okulları Projesi meyvelerini toplamaya devam ediyor. Bu proje dahilinde açılan okullardan biri olan Van Türk Telekom Fen Lisesi'nde eğitim görerek ortaöğretim hayatlarını tamamlayan 47 öğrenci üniversiteli oldu.

Van Türk Telekom Fen Lisesi'nde eğitim alan 47 öğrencinin 9'u mimar ve mühendislik olmak üzere, tıp, diş hekimliği, eczacılık, fizik tedavi ve rehabilitasyon gibi çeşitli bölümlere girmeye hak kazandı. Hatırlanacağı gibi aynı proje kapsamında açılan Siirt Türk Telekom Fen Lisesi'nden mezun olan 49 öğrencinin 49'u da üniversiteye girmeye hak kazanmış ve bu öğrencilerin 17'si geleceğin doktorları olarak üniversite kapısından girmişti.

Türk Telekom'un Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı ile hayata geçirilen "Türk Telekom Okulları Projesi" toplam 76 adet eğitim binasını kapsıyor. 30 bini aşkın öğrenciye modern eğitim imkanlarını sunan proje, ayrıca, Türkiye’de eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projesi olarak dikkat çekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14369 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim