Anlık Bildirim

Türk ve Hollanda ortak yapımı olan bulmaca oyunu Mind Mould'u denedik

Türk ve Hollanda ortak yapımı olan bulmaca oyunu Mind Mould'u denedik
Levon Sebuhyan ve Arman Kayhan tarafından tasarlanan "Mind Mould" adlı bulmaca oyununu donanimhaber.com ailesi adına denedik.

Tetris ve yapboz karışımı bir oyun olan Mind Mould'da sınırlı sayıdaki rastgele şekillere sahip yapboz parçalarını kullanarak boş alanı doldurmaya çalışıyoruz. İki boyutlu bir görselliğe sahip olan Mind Mould, bu konuda mükemmeli vaat etmese de tatmin edici bir deneyim sunuyor.

Toplamda 60 farklı bölümün yer aldığı oyunda bölümler ilerledikçe zorlaşan bir yapıda tasarlanmış durumda. Bu yapının türü seven oyuncularda bağımlılık yaratabileceğini belirtelim. 

Bulmaca türündeki oyunların birçoğunda olduğu gibi Mind Mould'da basit bir kontrol sistemine sahip. Mind Mould'u kontrol etmek için tek yapmanız gereken yap-boz parçalarının yönlerini belirlemek ve uygun yerlere sürüklemek.

Ses efektleri tatmin edici bir deneyim sunan Mind Mould, müzik konusunda sınıfta kalıyor. Müzik çeşitliliği ve kalitesi gelen güncellemelerle artana kadar müzikleri kapatarak Mind Mould'u oynamak şu an için en mantıklı çözüm gibi görünüyor. Bu arada Mind Mould'da sadece İngilizce dil desteğine yer verildiğini de belirtelim.

Türü seven mobil oyuncuların hoş vakit geçirebileceği bir oyun olan Mind Mould'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim