Anlık Bildirim

Türk yapımı bulmaca oyunu Logo Bulmaca'yı denedik

Türk yapımı bulmaca oyunu Logo Bulmaca'yı denedik

Emre Öztınaz adlı Türk geliştiricinin elinden çıkan bulmaca oyunu Logo Bulmaca'yı donanimhaber.com ailesi adına denedik.

Mobil oyuncuların görsel hafızalarını geliştirmelerine yardımcı olabilecek bir yapım olan Logo Bulmaca, klasik bir logodan şirket adı tahmin etme oyunu. Ancak, sahip olduğu Türkçe dil desteği ve yerli şirket logoları oyunu farklı bir konumda değerlendirmemize neden oluyor.

Sade bir arayüzle bizleri karşılayan yapımda tek bir oyun modu bulunuyor. Bu modda herhangi bir zaman sınırlaması bulunmuyor. Yani, tahminde bulunamadığınız bir logonun hangi şirkete ait olduğunu arkadaşınıza sormak için acele etmenize gerek kalmıyor.

İşitsel anlamda pek bir şey sunamayan yapım, sadece basit ses efektlerini bünyesinde barındırıyor. Tür itibariyle dokunmatik ekranlarla son derece uyumlu bir yapıya sahip olan Logo Bulmaca, kontroller konusunda oyuncuya herhangi bir zorluk çıkarmıyor. 

Free to Play temelleri üzerine kurulu olmasına karşın oyuncuyu mikro ödeme sistemine yönlendirmeyen yapım, oyunculara tahminlerinin doğruluğuna göre ipucu veya cevap satın alabilecekleri oyun içi parayı yeteri kadar sunuyor.

Yerelleştirilmiş içeriğiyle beğenimizi kazanan ancak, oyun modu çeşitliliği ve yenilik anlamında bekleneni veremeyen Logo Bulmaca'yı türü seven mobil oyunculara öneriyoruz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3807 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve quattro
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim