Anlık Bildirim

Turkcell Superonline 500 bin abone sayısına ulaştı

Turkcell Superonline 500 bin abone sayısına ulaştı

Ülkemizin fiber internet hizmeti veren önemli firmalarından olan Turkcell Superonline, 5 yıl önce faaliyete başladığı bu mecrada önemli bir dönemi geride bıraktı. Firmadan yapılan duyuruda 5 yılda fiber internet abone sayısının 500 bine ulaştığı belirtildi. 

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, 1,8 milyar TL'ye ulaşan yatırımlar sonucunda 75 şehre ulaşan 32 bin kilometrelik son teknoloji fiber optik altyapı inşa ettiklerini, Türkiye'yi, dünyanın en hızlı interneti olan 1000 Mbps ile tanıştıran ilk operatör olarak, 12 şehirde 1 milyon 400 bin ev ve işyerinin kapısına kadar götürdüklerini dile getirdi.

Turkcell Superonline'ın 500 bininci abonesi ise İzmir'de yaşayan ve 39 yaşında üniversiteye başlayan Ebru Tunçgenç oldu. Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, fiber interneti yerinde deneyimleme imkanı sunulan "Fiber İnternet Deneyim Odası"nda ağırladığı Ebru Tunçgenç'e Turkcell Maxi IQ tablet ve Turkcell Maxi Pro5 akıllı telefon hediye etti. Tunçgenç ailesi ayrıca 1 yıl süreyle ışık hızında 1000 Mbps fiber interneti deneyimleyecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1839 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, turkcell superonline ve fiber internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim