Anlık Bildirim

Üst seviye Samsung cihazına ait olduğu öne sürülen bir prototip resmi paylaşıldı

Geçen yılın sonlarından bu yana Samsung'un premium sınıfında yeni bir akıllı telefon serisi başlatacağına dair dedikodular sık sık gündeme geliyor. Bu kez bu yeni seriye ait bir prototip cihazı olduğu iddia edilen yeni bir görsel internette paylaşıldı.

Galaxy F adını alacağı iddia edilen yeni premium cihaz beklendiği gibi Galaxy S5'in yeni bir versiyonu değil tamamen farklı bir akıllı telefon modeli olacak. Görseldeki cihazın ise mühendislik prototipi olduğu belirtiliyor.

Henüz ilk aşamalar olduğu için Galaxy F modelinin neye benzediği konusunda bir tahmin yürütmek zor. Ancak 5.2 inçlik ekranda 2560x1440 piksel çözünürlük, 3GB RAM, Snapdragon 805 yongaseti, 16MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera şeklinde özelliklere sahip olacağı ifade ediliyor. 

Daha önce 2K ekranlı gizemli bir Samsung cihazı GFXBench benchmark skorlarında ortaya çıkmıştı. Ayrıca görsel Vietnam'dan sızdırılmış ve bu ülkede bir Samsung üretim tesisi olması iddianın biraz daha gerçeğe yakın olabileceğini gösteriyor. 

Ancak cihazın alt kısmındaki hoparlör izgarası bunun Galaxy Note 4 modeline ait olabileceğini de akıllara getiriyor. Şimdilik cihazın ne olduğuna dair net bilgiler mevcut değil. Ancak ilerleyen günlerde daha fazla detay internete sızdırılabilir.  
Üst seviye Samsung cihazına ait olduğu öne sürülen bir prototip resmi paylaşıldı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
749 kez okundu.
45 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim