Anlık Bildirim

Vainglory ve dahası yeni nesil iPhone'ların gerçek gücünü ortaya koyacak

Vainglory ve dahası yeni nesil iPhone'ların gerçek gücünü ortaya koyacak
Apple'ın yeni nesil iPhone'ları nihayet gün yüzüne çıktı. Peki gücünü A8 çipsetinden alan bu yeni cihazlar mobil oyunculuğa ne gibi katkılarda bulunacak.

A8'in ilk iPhone'a göre 50 kat daha hızlı işlem ve 84 kat daha hızlı bir grafik birimine sahip olması, hiç şüphesiz ki iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın büyük ekranındaki oyun keyfini fazlasıyla arttıracak. Bizleri grafikleriyle dehşete düşüren yeni bir Infinity Blade oyunu görememiş olsak da Apple yine oyun konusunda oldukça iddialı olacaklarının sinyallerini verdi.

Epic Games, Gameloft ve Ubisoft gibi mobil oyun dünyasına yön veren 23 güçlü geliştiricinin desteğini ardına alan Apple, yıl bitmeden yeni nesil iPhone'ların gerçek gücünü sergileyecek oyunları karşımıza çıkarmayı planlıyor. Bu oyunların büyük bir kısmının ise, önümüzdeki yılın başlarında yayımlanacağı belirtiliyor.

iPhone lansmanlarının vazgeçilmez ismi Chair'i bu sene sahnede göremese de 23 stüdyodan biri olan Super Evil Megacorp'un CEO'su Stephan Sherman, Vain Glory adlı yeni bir oyunla karşımıza çıktı. Son derece kaliteli görsellere sahip olan bu oyun izometrik kamera açısına sahip ve oldukça eğlenceli görünüyor. Çok oyunculu modlar üzerine kurulu olan oyunun MOBA türüne mensup olduğunu da belirtelim. 

Geliştirici desteği, yeni çipseti ve büyüyen ekran boyutlarıyla mobil oyuncuların aklını çelen yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus hakkındaki detaylara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2113 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 6 Plus, iphone 6 ve
2 etiket daha uygulama haber iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim