Anlık Bildirim

WhatsApp uygulamasına kendini imha eden mesaj özelliği geliyor

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp kullanıcıların uzun bir süredir beklediği özelliğe kavuşuyor. Uygulamayı kullanarak artık belli bir süre sonra kendini imha eden mesajlar gönderebileceksiniz.
Kendini imha eden mesajlar, hassas bilgiler paylaşılması söz konusu olduğunda faydalı olabiliyor. Zira bu özellik başta Telegram olmak üzere diğer mesajlaşma uygulamalarında mevcut ve yakında WhatsApp platformuna da gelecek.

Özellik test aşamasında

Uygulamaların beta sürümlerini inceleyen WABetaInfo, WhatsApp Android 2.19.275 beta sürümünde, Disappearing Messages adında bir özellik olduğunu ortaya çıkardı. Bu özellik kendini imha eden veya kaybolan mesajlar olarak adlandırılabiliyor. Karşı tarafa göndereceğiniz hassas bir bilginin, belirlediğiniz zaman diliminde kendi kendini silmesini istiyorsanız bu artık özellikle yapmanız mümkün olacak.
WABetaInfo'daki bilgilere göre, uygulama mesajlarınızı silmek için 5 saniye ve 1 saatlik zaman dilimi seçenekleri sunacak. Bireysel görüşmeler de dahil olmak üzere bu özelliğin gruplarda da kullanılacağını belirtelim. Disappearing Messages yani kaybolan mesajlar özelliğinin önümüzdeki ilk kararlı sürümde sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim