Anlık Bildirim

Windows 10 artık internetten kurulabilecek

Yazılım devi Microsoft, Windows 10'a buluttan yükleme özelliği getiriyor. Eğer işletim sisteminizi yeniden kurmanız gerekirse artık bu işlemi internet üzerinden yapabileceksiniz.
İnternetin en büyük avantajlarından biri de yazılımları dijital olarak indirebilmemiz. Yeniden kurmak istediğimizde, eski dönemde olduğu gibi CD veya diskete ihtiyaç duymadan internet üzerinden indirip, yükleyebiliyoruz. Bu da büyük bir avantaj diyebiliriz. Microsoft bu kolaylığı Windows 10 işletim sistemine de getirmeye hazırlanıyor.

Şimdilik test aşamasında

Konu işletim sistemi olunca bu tür bir işlemin, diğer yazılımlara oranla zor olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Microsoft sonunda bu işe de el attı ve Windows 10 işletim sistemini yeniden kurmak isteyen kullanıcılar için buluttan yükleme özelliği üzerinde çalışıyor. Microsoft bu özelliği halihazırda Surface cihazlar için kullanıma sunmuştu.
Yazılım devi şimdilik bu özelliği test ediyor ve Insider sürümünde bile kullanıma sunulmuş değil. Yani, Insider programına dahilseniz bile şimdilik deneme şansınız yok. Apple'ın Mac kullanıcılarına yıllardır sunduğu bu özelliğin Windows'a geç de olsa gelmesi ise kullanıcılar açısından iyi bir gelişme diyebiliriz. Ne zaman kullanıma sunulacağı ise şimdilik belirsiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13658 kez okundu.
26 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim