Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi 4A: 70$’a bulabileceğiniz en iyisi

Uygun fiyata yüksek performanslı ürünlerin ilk adresi olan Xiaomi, yine kapış kapış gidecek bir modele imza atıyor. Xiaomi Redmi 4A, sadece 74$ fiyat etiketine sahip.

Fiyat-performans çizgisini bugüne kadar hiç bozmadan devam ettiren Xiaomi, zaman zaman çizgiyi zorlayacak hamleler de yapıyor. Redmi 4 serisinden ayrı bir noktada konumlanan Redmi 4A, fiyatına göre dikkat çekici özellikler sunuyor.

Fiyatına Göre Dolu Dolu

5 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunan akıllı telefon, 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran Snapdragon 425 yonga setinden gücünü alıyor. 2GB LPDDR3 RAM ile desteklenen sistemde 16GB arttırılabilir kapasiteye yer verilmiş.

Metal alaşım kullanılan modelin arka kısmında çok ince anten çizgileri kullanılmış ve görünüm daha hoş hale getirilmiş. Asıl seriden farklı olarak kamera üst köşeye konumlanırken, alt kısımda da hoparlör ızgarası yer alıyor. Bu kez parmak izi okuyucudan feda edilmiş.

Arka kısımda faz algılamalı otomatik odaklama ve LED flaş destekli 13MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. 3120mAh kapasiteli batarya donanıma bakıldığında yine uzun kullanım süreleri sunacaktır.

Ucuz telefon arayan kullanıcıların bir numaralı tercihi olmaya aday Xiaomi Redmi 4A, sadece 74$ fiyat etiketine sahip. 11 Kasım itibariyle piyasaya çıkacak olan model yine hızlı satışlarda bulunabilecek. Kaçıranlar ise muhtemelen biraz daha farklı bir fiyatla karşılaşacaklar. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20228 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi redmi 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim