Anlık Bildirim

Xperia Go, Türkiye pazarında satışa sunuldu

Sony'nin suya ve toza karşı dayanıklı bir kasa yapısına sahip olan akıllı telefonu Xperia Go nihayet Türkiye pazarına giriş yaptı.

Geride bıraktığımız yaz aylarının başında tanıtımı yapılan Xperia go; 3.5 inç'lik, 320 x 480 piksel çözünürküğünde Led arka aydınlatmalı bir ekrana sahip. Bu çizilmez mineral ekran, ıslak parmaklarla bile kullanılabiliyor. 1 metre derinliğindeki suda yaklaşık yarım saat zarar görmeden durabilen cihaz, 1GHz'lik çift çekirdekli NovaThor U8500 işlemciye, Mali 400 GPU'suna, 512 MB RAM'e sahip. 720p video kayıt destekli 5 megapiksel arka kamerayı da bünyesinde barındıran Xperia Go, 4 GB'lık bölümü kullanıcıya ayrılmış 8 GB dahili depolama alanı sunarken, bu alanın microSD kart ile 32 GB daha arttırılmasına imkan veriyor. 1305 mAh'lik bir bataryası bulunan Xperia Go, 5 buçuk saat 3G üzerinden konuşmaya süresi ve 45 saatlik bir müzik çalma süresini de kullanıcılara sunuyor.

TimeScape arayüzüyle gelen cihaz, yurt dışında Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini alırken, Android'in 2.3 Gingerbread sürümü ile kullanıma sunuluyor. Ayrıca, cihazın Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini alacağı da belirtiliyor. 999 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunulan Xperia Go, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5673 kez okundu.
36 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim