Anlık Bildirim

Yeni iPad Pro, kulaklık girişinin kaldırılması ile daha ince olacak

Apple kulaklık girişini iPhone'lardan sonra şimdi de iPad'lerden kaldırıyor. Yakında tanıtılması beklenen yeni nesil iPad Pro'da 3.5 mm kulaklık jakının yer almayacağı ileri sürüldü.
Apple'ın iPhone 7 ile birlikte geleneksel kulaklık girişini ortadan kaldırması büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti ancak zamanla diğer üreticilerin de bunu benimsediklerine şahit olduk. Cupertinolu şirketin kaldırma kararı sadece iPhone'lar içindi ancak şimdi iPad'leri de kapsayacak şekilde genişleyeceği anlaşılıyor.
MacRumors'un haberine göre yeni nesil iPad Pro'larda 3.5 mm kulaklık jakı yer almayacak. Bu her ne kadar kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılanmayacak bir haber olsa da sürpriz olmadığı bir gerçek. Şirketin zaten eninde sonunda böyle bir hamle yapması bekleniyordu.

Yeni iPad Pro daha ince olacak

Haberde ayrıca iPad Pro'nun 5.9 mm kalınlığı ile önceki modelden daha ince olacağı belirtiliyor. Hatırlatmak gerekirse şu an piyasadaki mevcut 10.5 inçlik iPad Pro modeli 6.1 mm kalınlığa sahip. Ayrıca yeni nesil tabletin Face ID teknolojisi, kenardan kenara ekran, yeniden tasarlanmış gövde ve USB-C girişi gibi önemli özelliklere sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8260 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, ipad pro ve
2 etiket daha kulaklık girişi Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim