Anlık Bildirim

Yeni iPhone ve iOS 7 izleri uygulama kullanım kayıtlarında görünmeye başladı


Apple'ın iOS 6 işletim sistemi ve iPhone 5 modelini kullanıma sunmasının üzerinden yaklaşık 2.5 ay gibi bir zaman geride kaldı. Bu zaman diliminde iPhone 5S olacağı düşünülen yeni model için söylentiler yayılmaya başlarken, işletim sisteminin yeni sürümü ile ilgili herhangi yorum yapılmamıştı. 

Geliştiricilerin bazıları tarafından rapor edilen bilgilere göre, yeni iPhone modeli ve iOS 7 işletim sistemine dair ilk işaretler uygulama kullanım kayıtlarında ortaya çıkmaya başladı. 

Kayıtlarda iOS 7 işletim sistemi kullanan iPhone 6.1 adında bir tanımlama bilgisine rastlanıyor. Bu da yıl ortasına doğru tanıtılması beklenen yeni iPhone modeli ve iOS işletim sisteminin, mühendisler tarafından App Store üzerinde bulunan bazı popüler uygulamaları ile uyumluluk testine sokulduğu ihtimalini güçlendiriyor. Çünkü iPhone 5 modelinin tanımlama bilgisi de iPhone 5,1 ve 5,2 şeklinde versiyona bağlı olarak değişmekteydi. 

Bilgilerin sahte olması ihtimaline karşı ise uygulama isteği yapan IP adresinin Apple'ın Cupertino'daki merkezini gösterdiği vurgulanıyor.

Geliştirici kayıtlarında bunun dışında herhangi bir detay yok. Diğer bazı kaynaklar da iOS 7 işletim sisteminin geliştirme çalışmalarına başlandığı konusunda hemfikir. Sürümün bu nedenle daha erken tamamlanacağı ve yıl sonuna kalmayacağı düşünülüyor. 

IOS 6 işletim sistemine yapılan en büyük eleştiriler harita servisinin hataları ve sistemin büyük bir yenilik sunmaması konusuna odaklanmıştı. Apple'ın iOS 7 ile bu eleştirileri azaltması bekleniyor. 

Yeni iPhone modeli ile ilgili olarak 128GB depolama seçeneği ve daha güçlü bir işlemci ile Haziran ayında tanıtılacağı iddia edilirken, iOS 7 işletim sistemi de bu iddialara eklenmiş oldu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3142 kez okundu.
33 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, uygulama haber ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim